Mijn favorieten

Ik wil mijn huis verkopen

Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Dat is een spannende aangelegenheid waarbij meer komt kijken dan u denkt. Daarom is het verstandig u op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan door een lokale NVM-makelaar.

Maar niet door zomaar een makelaar. Hoekschoeman Makelaars Zeewolde werkt met een maximaal aantal opdrachtgevers. Hierdoor bent u verzekert van een makelaar die aandacht aan uw woning besteedt.

Wij maken gebruik van een uitgebreid dienstenpakket om uw woning te verkopen. Wij werken samen met woningstylist / aannemer, fotograaf, technische tekenaar enz. Wij zetten alles in het werk om de presentatie van uw woning zo perfect mogelijk te laten zijn.

De combinatie van deze goede presentatie, een reële prijstaxatie en onze dagelijkse inzet is de juiste mix om tot een succesvolle verkoop te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit mogelijk is binnen 6 maanden, zo niet, dan kunt zonder courtage te betalen de opdracht intrekken. No cure No pay.

Dat is dus verkopen zonder risico!

De makelaar van Hoekschoeman makelaars Zeewolde komt graag langs voor een gratis VRIJBLIJVEND gesprek waarin meteen de waarde van uw woning kan worden bepaald. Wij doorlopen met u graag het proces, bepalen voor u de waarde van uw woning en bekijken wat in uw situatie het beste stappenplan is.
Staat uw woning eenmaal bij Hoekschoeman Makelaars in verkoop dan zal professioneel gezocht worden naar een goede koper. Door onze kantoren in Amersfoort en Zeewolde hebben we regionaal bereik.

Elke verkoper van Hoekschoeman Makelaars kan rekenen op een deskundige persoonlijke begeleiding en kan gebruikmaken van de kennis op het gebied van woningmarketing. Vanzelfsprekend wordt uw woning rechtstreeks geplaatst op diverse internetsites, waaronder de eigen site www.hoekschoemanzeewolde.nl en www.funda.nl. Voor een goede presentatie verzorgt Hoekschoeman Makelaars graag de gehele visuele reportage van uw woning.

Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden voor verkoop te bespreken.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring