Mijn favorieten

Ons kantoor

Onze naam is een samensmelting van Schoeman Makelaars en de een deel van de achternaam van oprichter Fulco Hoekerswever: Hoekschoeman Makelaars.
 

Sinds Fulco de vestiging Amersfoort in 2008 overnam getuigt de nieuwe naam van jaren lange ervaring en tegelijk van een frisse wind.
 

Vanaf 2014 is Hoekschoeman in de persoon van Peter Doornbos ook actief in Zeewolde.
 

Interview met Peter Doornbos:

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen. “Ik kom niet helpen sjouwen, maar doe er wel alles aan om het proces daarvoor zo soepel mogelijk te laten verlopen,” zegt Peter Doornbos (44). De ervaren makelaar vertegenwoordigt sinds 2014 Hoekschoeman in Zeewolde.
 

Peter is alles behalve het stereotype van ‘de gladde verkoper’. Klanten complimenteren hem graag om zijn eerlijkheid en luisterend oor. “Ik probeer altijd mee te denken met potentiële kopers die komen kijken en luister goed naar hun wensen. Hoe speel je daarop in?” Dat is heel belangrijk en werkt ook veel beter, heeft hij ervaren.
 

Hoofdzaak voor Peter is om van waardevolle betekenis te zijn voor de mensen om hem heen. “Ik ben tevreden als ik dienstbaar kan zijn aan de klant tijdens het hele verkoopproces. Dat is voor mij als makelaar het belangrijkste. Ik zorg ervoor dat mijn klanten alle mogelijke kansen benutten en help problemen oplossen. Het is altijd fijn als ik iets extra’s kan doen.”


Iedere klant alle nodige aandacht geven, dat heeft Peter hoog in zijn vaandel. Hij heeft die tijd ook, omdat Hoekschoeman zich in Zeewolde wil onderscheiden met een kleine portefeuille. “We zullen zo veel mogelijk mensen helpen bij de verkoop van hun woning, maar ik wil niet meer dan zo’n dertig woningen in beheer. Dan kan ik iedereen ook echt persoonlijk goed helpen.”
 

Zoals gezegd komt Peter tijdens de verhuizing niet helpen inpakken of opruimen. “Ik werk wel samen met bijvoorbeeld een housemanager, die kan adviseren hoe het huis zo aantrekkelijk mogelijk voor kopers is te maken.”

Peter woont zelf alweer bijna twintig jaar in Zeewolde, samen met zijn vrouw en vier kinderen. “Ik ken de markt hier goed en heb een fijn netwerk. De markt trekt weer aan en ik heb er alle vertrouwen in.”
 

KvK nummer: 32135781

BTW nr: NL 8194.62.433.B01

Hoekschoeman Makelaars Zeewolde

Kantoor Vestiging Hoekschoeman Makelaars Zeewolde

Adresgegevens

Kamgras 1
3893 GZ Zeewolde
KvK nummer: 74074008
BTW nummer: NL001441881B95